Gastenboek

40 berichten, 4 pagina's 
11-04-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

Solar juli 2015

Oeps, storing gehad met de computer en daardoor helaas het bericht over de Solar over het hoofd gezien.
Het was een leuk gezicht om Berry bezig te zien in de tuin, iets wat ze altijd graag doet. En onze honden vinden het ook altijd leuk als zij hier is.
Genieten van de rust hier, haar handen in de aarde wroeten om de tuin weer op orde te krijgen, dan is zij in haar element. Foto's maken is ook een hobby van haar, met de zon op zien komen is zij al buiten te vinden.
Ook heeft zij in de Solar alle TV kanalen op een rijtje gezet, hartelijk dank. Wie weet wanneer jij hier weer kan komen, maar de Solar staat dan weer voor je klaar Berry. Tot ziens, lieve groeten Ron & Senya11-04-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

Lia vakantiejuli 2015

Wat heerlijk is het als iemand tevreden is over één van de huisjes die wij verhuren in dit geval gaat het over de Cabana.
Haar mede vakantiegenoten kennen wij al heel wat jaren en waren al diverse malen bij ons geweest en nu kwam zij toch maar eens mee om van dit mooie gebied ook te komen genieten. Natuurlijk de nodige autoritjes om dingen te gaan ontdekken , ook een beetje luieren aan het strand hoort er ook bij en een bijzonder hoogtepunt zal een 50-jarige verjaardag hier zijn geweest! Zo is er altijd wel iets om gezellig mee te doen.
Dus wij hopen dat Lia – met familie of vrienden – ons in de toekomst nog eens zal verblijden met een bezoek. Lieve groeten van Ron & Senya

08-04-2016
Geplaatst door: Lia Broos

vakantie

wat is het daar genieten in Casa Granjamor Het zijn hele gezellige huisjes alles is aanwezig als je aankomt zelfs veel soorten kruiden. Een zwembad met verwarmt water en met een heel mooi uitzicht over de bergenHet gaat er gemoedelijk en de verhuurders Ron En Senya zijn schatten van mensen ze staan altijd voor je klaar Een auto is er wel nodig wil je dingen gaan bezichtigen Bij de zout mijnen EEN ECHTE AANRADER .

07-12-2015
Geplaatst door: Senya

Aan Ada

Het is heerlijk om Ada & Jim mee te maken die genieten van alles wat de Solar hun biedt. Open staan voor tips waardoor ze in korte tijd zoveel mogelijk kunnen genieten wat deze streek heeft. Uit eten gaan met z’n vieren in een echt Portugees restaurant en heerlijk bijpraten.

Nu maar wachten op de mooie foto’s van Ada , die ik dan misschien mag plaatsen op onze website.

Liefs van ons beiden en wij hopen beiden dat jullie toch weer snel langs kunnen komen ondanks jullie druk werkzaamheden. Ron & Senya

07-12-2015
Geplaatst door: Senya

Aan Jim en Ada

Het is fijn als mensen hun vakantie elders in Portugal ook nog even onderbreken om een lang weekend bij ons op Casa Granjamor te komen genieten. Het is verder ook fijn om Jim & Ada te laten zien waar al die mooie tekeningen – door Jim gemaakt - van Obidos hangen. Als klap op de vuurpijl hebben wij de 4e tekening van Obidos ook nog mogen ontvangen, dus wij zijn hier super gelukkig ermee. Wij zullen eerdaags weer nieuwe foto’s plaatsen zodat iedereen die onze website bekijkt, ook dit moois kan bewonderen van Jim Grondhuis.
Indien je meer wilt bekijken van de prachtige tekeningen hier is zijn website www.tekeningenjim.jimdo.com/informatie-jim-grondhuis
Tot de volgende keer dan maar weer en misschien dan iets langer hier gaan genieten van elkaar Ron & Senya

01-12-2015
Geplaatst door: Ada Bunnik

Een lang weekend in de Solar

Tijdens onze vakantie in Portugal ook een heerlijk lang weekend bij Senya en Ron geweest. De Solar is een ruim appartement en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst stonden er in de koelkast heerlijk druiven, pompoenjam en nog meer lekkers. Een verwarmd zwembad om ook in de winter te kunnen genieten. In korte tijd veel gezien van de omgeving o.a. Obidos en de zondagsmarkt. In leuke en authentieke restaurantjes gegeten samen met onze gastvrouw en gastheer. Genoten van de Portugese keuken. Super bedankt voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en fantastische zorgen! Lfs Jim en Ada

01-12-2015
Geplaatst door: Ada en Jim

Verblijf bij Senya en Ron in september 2015

We zijn in de laatste week van september bij Senya en Ron te gast geweest. We verbleven in de Solar. Een prettige ruimte dat van alle gemakken is voorzien. Het was niet de eerste keer dat we er waren. Zo'n anderhalf jaar geleden hebben we ook genoten van Casa Granjamor. Een fles wijn, druiven, kaas; wat een welkomstpakket. Super.
We konden met de Ford Ka allerlei tripjes maken in de omgeving. We zijn naar Obidos kunnen gaan, maar ook naar Nazare, tripjes die zo leuk zijn. Obidos de oude middeleeuwse stad en Nazare het vissersdorpje. We hebben wederom een bezoekje gebracht aan Sao Martinho do Porto.
Ook hebben we genoten van het verwarmde binnenzwembad, opgewarmd door de zonnepanelen, waarvoor hulde. Senya en Ron, het was fantastisch, jullie gastvrijheid was hartverwarmend. Tot een volgende keer.

22-08-2015
Geplaatst door: berry

Ik zit in de solar

Eindelijk kon ik weer even weg en heb mijn ticket geboekt om naar hier te komen. De Solar die was weer netjes klaar om er in te gaan. Er stonden lekker wat bier en een witte wijn koud in de ijskast. Kon mijn koffer uit pakken en me nestelen in het huis.
Het was weer een tijd geleden dat ik hier was want Candy kende ik als een puppy en nu alweer een grote jonge dame. Menina was er ook nog gelukkig maar.
Heb heerlijk gezwommen in het verwarmde zwembad goed voor mijn lichaam. Elke dag even gezwommen.
Heb lekker in de tuin geholpen want dat vind ik zalig om te doen.
Als je vragen had dan kon je het gerust even vragen aan hun.
Later kwam er nog een jonge hond erbij die ze Dobi noemde.
De honden komen niet in huis dus dat is fijn, je kan ze op terras zalig aaien want dat vinden ze alle drie lekker hoor.
Als je vroeg op staat dan kan je mooie foto's maken van de zon die opkomt.
Je kan hier als je wil BVN tv kijken dat is Belgie en Nederlands verder liggen er DVD filmen ook om te zien. Er is een lijst hoe je de tv aan kan maken het is makkelijk te volgen.
Als je een auto heb kan je heerlijke ritjes maken overals heen. Strand is niet ver weg en je kan lekker wandelen ook in de buurt.
O ja voor de mensen die roken shag neem genoeg mee want hier kan je niet normale shag kopen wel shag wat je voor rol sigaretten gebruik. Dus zelf meenemen lijk me beter.
Senya en Ron weten lekker restaurants in de buurt en het is lekker ook nog en makkelijk.
Toch wil je zelf koken er is van alles hoor.
Mijn tijd zit er zo wat weer helaas op en hoop toch weer snel eens terug te komen.
Senya is een goede gastvrouw en je kan echt dingen aan haar vragen want ze woon al zolang hier.

24-01-2015
Geplaatst door: Senya

Solar vakantie 23 juli - 6 aug. 2014

Voor 2 weken hadden José & Anneliek weer in de Solar geboekt, gebruik maken van terrassen & verwarmd zwembad en de honden werden ook nog verwend door hun. De verplaatsbare bbq is ook diverse keren gebruik. En natuurlijk hebben ze ook diverse keren in São Martinho op strand in hun favoriete strandtent gezeten en hun polsen laten werken - proost.
In juli 2015 komen zij in de Cabana want er komt een (schoon) zus mee, die ze dan van alles willen laten zien, omdat zij de omgeving al jaren goed kennen.

23-01-2015
Geplaatst door: jose en anneliek

Een geweldig vakantie adres,alles in huis kruiden en veel benodigheden.bbq hout, een riante plaats, verwarmd zwembad en wifi niet op alle plaatsen,zon zee restaurantts winkeltjes,auto nodig...kortom een AANRADER..