Gastenboek

44 berichten, 5 pagina's 
04-08-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

vakantie 2016

Een genot om deze regelmatig terugkerende vakantievierders weer eens mogen te ontvangen. Heerlijk elkaar weer bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje! Ook fijn dat Isa zo heeft genoten van het zwembad met haar hand-standjes doen in het warme water, zij kon dit uren blijven volhouden. Volg eens hun advies om de Buddha Eden Garden te zien en een bezoek aan Lissabon met de Nederlandse gids van www.justlisbon.com - Renate Vicente - die nu wel bekend zal zijn in Nederland. Ik maak heel graag weer een afspraak voor de volgende gasten met haar.
Nu lieve mensen tot de volgende keer met jullie tienerdochter Isa.

29-07-2016
Geplaatst door: Hans Schoonrok

vakantie 2016

In juli 2016 weer 12 dagen in de Cabana verbleven. Het was vooral ook weer erg gezellig om Ron en Senya weer te zien. Gezellig samen gegeten, geborreld en bijgepraat, Ron slaagde er zelfs in om onze dochter Isa weer allemaal nieuwe dingen te laten proeven. Het zwembad is nog steeds leuk, Isa heeft er heel wat uren ingelegen.
Aanraders: bezoekje aan Buddha Eden, een prachtig park met beelden om in rond te wandelen en een stadswandeling in Lissabon met Renate Vicente. En verder natuurlijk de mooie stadjes en stranden in de buurt.Bedankt dus weer voor de heerlijke vakantie en tot ziens!

28-04-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

terug naar casagranjamor

Was natuurlijk best heftig om elkaar weer te zien na 13 jaar, na het gemis van jullie lieve Inge, die eigenlijk nog hoopte dat zij mee zou kunnen komen! In haar plaats kwamen nu dus 2 lieve dochters mee met hun vader, erg fijn dat wij die fantastische meiden ook hebben mogen leren kennen.
Heerlijk rondgetoerd met z'n 3-tjes en Pa heeft hun van alles laten zien, gelukkig ook nog de nodige rustpauzes ingelast!
Wat is de verrassing dan ook groot aan het begin van dit jaar, dat het bericht kwam " wij komen er weer aan met een verschillende samenstelling van de familie " Toppie en die groep heb ik ook al mogen ontmoeten tijdens mijn verblijf in maart in Holland.
Nu Bert + Maryke - wij kijken uit naar jullie terugkomst en voor de rest van de familie zal het de eerste keer worden hier op Casa Granjamor en hopelijk niet de laatste keer.
Zullen zorgen dat alles weer tip-top in orde zal zijn en wij gaan nu de dagen aftellen.

27-04-2016
Geplaatst door: Bert Schröder

Terug naar casagranjamor

Vorig jaar september ben ik samen met mijn lieve dochters in de Cabana geweest.De reden was verder gaan met rouwverwerking na het overledenvan mijn lieve Inge.Ik kende Senya en Ron al heel goed en had jaren geleden al genoten op hun vorige lokatie.De week heeft mijn verwachtingen overtroffen.De gastvrijheid en behulpzaamheid zijn van topniveau.Waar vindt je een totaal ingerichte keuken met kruiden,flesje etc.etc.Als welkom lagen er ook lekkere dingen in de koelkast.Op alle vragen krijg direct antwoord en advies.Zo kregen wij, ongevraagd, een wegenkaart mee om the Buddah Garden te vinden.Er is zoveel te zien zoals,Obidos, een ommuurde Moorse stad,Nazarė de badplaats waar de Portugezen zelf ook op vakantie gaan.Dan met het trammetje naar het hoger gelegen Sitio.Heerlijk vis gegeten en dit is tevens de super plek voor kitesurfing.Senya en Ron weten hele gezellige restaurants,niet duur,waar je van de Portugese keuken kan smullen, bv het zwarte varken.
We zijn zo enthousiast teruggekomen, dat wij over ruim een week terug gaan.Maar dan met vijf personen.Ik verheug mij er mateloos op.

11-04-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

Solar juli 2015

Oeps, storing gehad met de computer en daardoor helaas het bericht over de Solar over het hoofd gezien.
Het was een leuk gezicht om Berry bezig te zien in de tuin, iets wat ze altijd graag doet. En onze honden vinden het ook altijd leuk als zij hier is.
Genieten van de rust hier, haar handen in de aarde wroeten om de tuin weer op orde te krijgen, dan is zij in haar element. Foto's maken is ook een hobby van haar, met de zon op zien komen is zij al buiten te vinden.
Ook heeft zij in de Solar alle TV kanalen op een rijtje gezet, hartelijk dank. Wie weet wanneer jij hier weer kan komen, maar de Solar staat dan weer voor je klaar Berry. Tot ziens, lieve groeten Ron & Senya11-04-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

Lia vakantiejuli 2015

Wat heerlijk is het als iemand tevreden is over één van de huisjes die wij verhuren in dit geval gaat het over de Cabana.
Haar mede vakantiegenoten kennen wij al heel wat jaren en waren al diverse malen bij ons geweest en nu kwam zij toch maar eens mee om van dit mooie gebied ook te komen genieten. Natuurlijk de nodige autoritjes om dingen te gaan ontdekken , ook een beetje luieren aan het strand hoort er ook bij en een bijzonder hoogtepunt zal een 50-jarige verjaardag hier zijn geweest! Zo is er altijd wel iets om gezellig mee te doen.
Dus wij hopen dat Lia – met familie of vrienden – ons in de toekomst nog eens zal verblijden met een bezoek. Lieve groeten van Ron & Senya

08-04-2016
Geplaatst door: Lia Broos

vakantie

wat is het daar genieten in Casa Granjamor Het zijn hele gezellige huisjes alles is aanwezig als je aankomt zelfs veel soorten kruiden. Een zwembad met verwarmt water en met een heel mooi uitzicht over de bergenHet gaat er gemoedelijk en de verhuurders Ron En Senya zijn schatten van mensen ze staan altijd voor je klaar Een auto is er wel nodig wil je dingen gaan bezichtigen Bij de zout mijnen EEN ECHTE AANRADER .

07-12-2015
Geplaatst door: Senya

Aan Ada

Het is heerlijk om Ada & Jim mee te maken die genieten van alles wat de Solar hun biedt. Open staan voor tips waardoor ze in korte tijd zoveel mogelijk kunnen genieten wat deze streek heeft. Uit eten gaan met z’n vieren in een echt Portugees restaurant en heerlijk bijpraten.

Nu maar wachten op de mooie foto’s van Ada , die ik dan misschien mag plaatsen op onze website.

Liefs van ons beiden en wij hopen beiden dat jullie toch weer snel langs kunnen komen ondanks jullie druk werkzaamheden. Ron & Senya

07-12-2015
Geplaatst door: Senya

Aan Jim en Ada

Het is fijn als mensen hun vakantie elders in Portugal ook nog even onderbreken om een lang weekend bij ons op Casa Granjamor te komen genieten. Het is verder ook fijn om Jim & Ada te laten zien waar al die mooie tekeningen – door Jim gemaakt - van Obidos hangen. Als klap op de vuurpijl hebben wij de 4e tekening van Obidos ook nog mogen ontvangen, dus wij zijn hier super gelukkig ermee. Wij zullen eerdaags weer nieuwe foto’s plaatsen zodat iedereen die onze website bekijkt, ook dit moois kan bewonderen van Jim Grondhuis.
Indien je meer wilt bekijken van de prachtige tekeningen hier is zijn website www.tekeningenjim.jimdo.com/informatie-jim-grondhuis
Tot de volgende keer dan maar weer en misschien dan iets langer hier gaan genieten van elkaar Ron & Senya

01-12-2015
Geplaatst door: Ada Bunnik

Een lang weekend in de Solar

Tijdens onze vakantie in Portugal ook een heerlijk lang weekend bij Senya en Ron geweest. De Solar is een ruim appartement en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst stonden er in de koelkast heerlijk druiven, pompoenjam en nog meer lekkers. Een verwarmd zwembad om ook in de winter te kunnen genieten. In korte tijd veel gezien van de omgeving o.a. Obidos en de zondagsmarkt. In leuke en authentieke restaurantjes gegeten samen met onze gastvrouw en gastheer. Genoten van de Portugese keuken. Super bedankt voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid en fantastische zorgen! Lfs Jim en Ada