Gastenboek

40 berichten, 4 pagina's 
23-08-2017
Geplaatst door: Senya

snelle boeking Solar aug. 2017

Dit was een supersnelle boeking in 3 dagen tijd voor de Solar. Fijn dat de gasten zeer tevreden waren met wat er in de Solar aanwezig was en op ons terrein. Het weer werkte geweldig mee en alle tips waren welkom. Voor de volgende keer weten jullie nu precies wat je thuis kunt laten! Heerlijk ontspannen en ook nog gebruind afscheid genomen van elkaar.

23-08-2017
Geplaatst door: pauline

Enorm genoten van ons verblijf in Solar. Een ruim huisje, goed geoutilleerd en verwarmd zwembad. Zeer vriendelijke gastvrouw, met een zeer warm welkom! Prachtige ligging met mooi uitzicht. Op het terrein nog meerdere plekken te gebruiken. Heel rustige omgeving, klein dorpje, prachtige omgeving van fruitbomen, wijnranken, heuvels. Kwartiertje rijden van strand en leuke plaatsen.
Absolute aanrader!

08-09-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

heerlijk toeven op Casa Granjamor

Als vanouds kwam Ingrid in de Solar, nu eerst alleen; dus alles rustig aan - uitslapen - ontbijten - lezen - zwemmen - bijpraten en samen eten & drinken. Na paar dagen kwam dochter Barbara erbij. Wij zijn zelfs ook een weekend naar Viseu geweest, dit om Ron bij te staan die zijn VW Camper naar de nieuwe eigenaar bracht. Geweldige avond en dag gehad in het mooie Viseu en prima hotel was er geboekt.
Ook leuk dat zij samen nog leuke dingen hebben ondernomen, hier dichtbij en ook een beetje verder het land in.
Nu wij hopen jullie, dan met zijn 4-en, hier weer te zien! Want het voelt altijd goed jullie hier te mogen ontvangen, fijn dat wij elkaar al zo lang kennen, dus tot gauw dan maar.
PS in elk geval zien wij Barbara binnenkort, die zo lief lief om op de beestenboel te komen passen terwijl wij eventjes het land ingaan.

05-09-2016
Geplaatst door: Barbara en Ingrid

Het was weer heerlijk toeven op Casa Granjamor!

Elke keer is het weer genieten. Van Casa Granjamor, van Ron en Senya, onze lieve gastheer en gastvrouw, de hondjes en de omgeving. Vakantie vieren in de Solar is heerlijk. Ook het uitzicht is elke keer weer adembenemend. En dat prachtige uitzicht heb je ook vanuit het zwembad. Dit jaar lekker rustig aan gedaan, elke dag gezwommen en veel gelezen. Tempo Doeloe in Mosqueiros

De laatste dagen ging het toch weer kriebelen. Na een heerlijk weekend in het prachtige Viseu op naar Lissabon. En verder naar het mooie Setúbal en – na een prachtige rit door het Parque Natural da Arrábida – heerlijk uitgewaaid bij Cabo Espichel, een magische plek vlakbij de Atlantische oceaan. Een bezoek aan het Festival do Vinho | Feira da Pêra Rocha in Bombarral is vooral ’s avonds een aanrader. En natuurlijk mag Óbidos ook niet ontbreken. Zeker in de tijd van het Middeleeuws festival.

Oh ja, en vergeet vooral niet een kijkje te nemen – en lekkere kaasjes te kopen - bij de kaasboerderij Flor da Vale, in de vallei dus. Bereikbaar met de benenwagen maar ook met de auto als je het te warm vindt.

Lieve Ron en Senya, dank voor de heerlijke weken en graag tot gauw!
Liefs van Barbara en Ingrid

16-08-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

vakantie mei 2016

Heerlijk was het in mei 2016 om deze nieuwe gasten Astrid & Dick te verwelkomen in de Cabana, die deze reis maakten onder begeleiding van broer/zwager Bert en 2 andere familieleden die in de Solar verbleven. Jammer dat de zon af en toe liet afweten, maar volgens mij hebben ze veel gezien, heerlijk gegeten en gedronken! Hopen nu maar dat wij hen weer zullen zien en dan zorgen we voor Dick voor een goede warme douche! Kom het maar eens controleren, zou ik zeggen.

16-08-2016
Geplaatst door: Astrid Renzenbrink

Vakantie 2016

Onze vakantie bij jullie was top, schitterende omgeving, prima plek om vakantie te vieren,
De dorpjes er omheen erg leeuk, maar dat moet je gewoon zelf gaan ontdekken,
Wij hebben het enorm naar ons zin gehad.
Ga het gewoon maar ervaren,
Op de site kun je de bijzonderheden goed zien en lezen.
In ieder geval hebben wij het daar goedcgehad

04-08-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

vakantie 2016

Een genot om deze regelmatig terugkerende vakantievierders weer eens mogen te ontvangen. Heerlijk elkaar weer bijgepraat onder het genot van een hapje en een drankje! Ook fijn dat Isa zo heeft genoten van het zwembad met haar hand-standjes doen in het warme water, zij kon dit uren blijven volhouden. Volg eens hun advies om de Buddha Eden Garden te zien en een bezoek aan Lissabon met de Nederlandse gids van www.justlisbon.com - Renate Vicente - die nu wel bekend zal zijn in Nederland. Ik maak heel graag weer een afspraak voor de volgende gasten met haar.
Nu lieve mensen tot de volgende keer met jullie tienerdochter Isa.

29-07-2016
Geplaatst door: Hans Schoonrok

vakantie 2016

In juli 2016 weer 12 dagen in de Cabana verbleven. Het was vooral ook weer erg gezellig om Ron en Senya weer te zien. Gezellig samen gegeten, geborreld en bijgepraat, Ron slaagde er zelfs in om onze dochter Isa weer allemaal nieuwe dingen te laten proeven. Het zwembad is nog steeds leuk, Isa heeft er heel wat uren ingelegen.
Aanraders: bezoekje aan Buddha Eden, een prachtig park met beelden om in rond te wandelen en een stadswandeling in Lissabon met Renate Vicente. En verder natuurlijk de mooie stadjes en stranden in de buurt.Bedankt dus weer voor de heerlijke vakantie en tot ziens!

28-04-2016
Geplaatst door: Senya Grondhuis

terug naar casagranjamor

Was natuurlijk best heftig om elkaar weer te zien na 13 jaar, na het gemis van jullie lieve Inge, die eigenlijk nog hoopte dat zij mee zou kunnen komen! In haar plaats kwamen nu dus 2 lieve dochters mee met hun vader, erg fijn dat wij die fantastische meiden ook hebben mogen leren kennen.
Heerlijk rondgetoerd met z'n 3-tjes en Pa heeft hun van alles laten zien, gelukkig ook nog de nodige rustpauzes ingelast!
Wat is de verrassing dan ook groot aan het begin van dit jaar, dat het bericht kwam " wij komen er weer aan met een verschillende samenstelling van de familie " Toppie en die groep heb ik ook al mogen ontmoeten tijdens mijn verblijf in maart in Holland.
Nu Bert + Maryke - wij kijken uit naar jullie terugkomst en voor de rest van de familie zal het de eerste keer worden hier op Casa Granjamor en hopelijk niet de laatste keer.
Zullen zorgen dat alles weer tip-top in orde zal zijn en wij gaan nu de dagen aftellen.

27-04-2016
Geplaatst door: Bert Schröder

Terug naar casagranjamor

Vorig jaar september ben ik samen met mijn lieve dochters in de Cabana geweest.De reden was verder gaan met rouwverwerking na het overledenvan mijn lieve Inge.Ik kende Senya en Ron al heel goed en had jaren geleden al genoten op hun vorige lokatie.De week heeft mijn verwachtingen overtroffen.De gastvrijheid en behulpzaamheid zijn van topniveau.Waar vindt je een totaal ingerichte keuken met kruiden,flesje etc.etc.Als welkom lagen er ook lekkere dingen in de koelkast.Op alle vragen krijg direct antwoord en advies.Zo kregen wij, ongevraagd, een wegenkaart mee om the Buddah Garden te vinden.Er is zoveel te zien zoals,Obidos, een ommuurde Moorse stad,Nazarė de badplaats waar de Portugezen zelf ook op vakantie gaan.Dan met het trammetje naar het hoger gelegen Sitio.Heerlijk vis gegeten en dit is tevens de super plek voor kitesurfing.Senya en Ron weten hele gezellige restaurants,niet duur,waar je van de Portugese keuken kan smullen, bv het zwarte varken.
We zijn zo enthousiast teruggekomen, dat wij over ruim een week terug gaan.Maar dan met vijf personen.Ik verheug mij er mateloos op.