Zoek de warmte op in de winter!

In de periode van 1 november tot 1 maart kunt u heerlijk bij ons overwinteren. Voor de Cabana en de Solar betaalt dan € 650 per maand voor 2 personen. Een verblijf in de Casa da Vale kost € 525 per maand voor 2 personen. Inclusief verbruik van gas, water, electra, wifi en gebruik van de wasmachine. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen eenmalig €50. 

En verder...

...krijgt u bij aankomst voor het hele verblijf 2 volledige bed- en linnenpakketten, 1 volle gasfles en voor de Cabana een kruiwagen vol kachelhout. Meer kachelhout is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. U kunt, als u dat wenst, natuurlijk ook gebruik maken van een wekelijkse huishoudservice.

 

De 2-persoonsbedden worden voorzien van een groot dekbed (220 x 240), indien u graag ieder een eigen 1-persoonsdekbed (150 x 200) wenst, vragen wij u dit bij de reservering alvast aan te geven. Dan zijn wij voorbereid.

 

In de wintermaanden wordt uw bed voorzien van extra dekbed en indien nodig, een elektrische deken of een ouderwetse warm waterkruik.

 

Heeft u nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

Reserveren

 

Terug naar boven