Nederlands English

Casa Granjamor

Het vakantieverblijf waar elke gast zich thuis voelt!

 

Natuur, strand en cultuur

Casa Granjamor ligt op een heuvelrug in het dorpje Mosqueiros. In een idyllische omgeving aan de Portugese Costa da Prata - de Zilverkust - ten noorden van Lissabon. Landelijk en toch vlakbij het strand. Tussen Caldas da Rainha en Saõ Martinho do Porto, op slechts 50 minuten van Lissabon. Met natuur, strand en bijzondere cultuur binnen handbereik voor een zorgeloze vakantie het hele jaar door.

 

Op deze "groene plek" hebben we Casa Granjamor met liefde gebouwd en ingericht, met respect voor de prachtige natuur om ons heen. We wonen hier met veel plezier en delen dit graag met u als bezoeker van onze vakantieverblijven.

Van harte welkom

Een warm welkom en een goede verzorging tijdens uw verblijf zijn voor ons vanzelfsprekend. U komt werkelijk niets te kort. Door onze jarenlange ervaring met het ontvangen van gasten staan wij garant voor een heerlijk verblijf in deze prachtige omgeving.

 

Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Klik op de foto's hieronder neem een kijkje bij de Cabana, de Solar, de Casita of de Pipowagen.

 

Ron Gomes & Senya Grondhuis 

Cabana

Solar

Casita

Pipowagen